دستور پختی که قرار است در ادامه بررسی کنیم شاید نوع غیر رایج از تهیه و پخت مرغ طعم دار به نظر برسد چون احتمالا خیلیها فکر میکنند گوجه یک سبزی یا صیفی است و پرتقال یک میوه که احتمالا ترکیب این دو با مرغ جذاب نباشد اما واقعیت این است که در این شیوه پخت باید مرغ، گوجه فرنگی و پرتقال با هم ترکیب شوند تا یک طعم متفاوت درست کنند. پس همراه ما شوید تا طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه را با جزییات اما به روشی آسان بررسی کنیم.
تفت دادن پیاز
اولین مرحله از طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه این است که پیاز را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
تفت دادن مرغ در کره
مرغ را در کره تفت دهید. فقط حواستان باشد که حرارت گاز باید کم باشد در غیر اینصورت کره زود میسوزد، پس مرغ را با حرارت متوسط در کره تفت دهید تا طلایی شود.
اضافه کردن مرغ به پیاز و پخت اولیه آن
حالا در این مرحله مرغ و پیاز سرخشده را به همراه نمک و فلفل با رب با هم مخلوط کنید و تفت دهید بعد آب را اضافه کنید و بگذارید مرغ نیمپز شود.